Kalfsrolletjes met ham en champignons

Kalfsrolletjes met ham en champignons

Kalfsrolletjes met ham en champignons maak je eenvoudig en snel met dit recept en Bertolli Pastasaus Romig. Bertolli Pastasaus Cremosa is geïnspireerd op Lambardia en heeft hierdoor een romige, zoetige smaak. De kalfsrolletjes lijken heel erg op rollade en ogen daardoor erg feestelijk.

Voorbereidings tijd

10 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 250 g champignons
  • 4 kalfsschnitzels
  • 0,5 zak Bertolli Pastasaus Cremosa à 500 g
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 dl droge witte wijn
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 355
    • Eiwitten 39.1g
    • Carbohydrate incl. fibre 9.1g
    • Carbohydrate excl. fibre 8.2g
    • Sugar 5.9g
    • Fibre 0.8g
    • Fat 17.1g
    • Saturated Fat 4.2g
    • Unsaturated Fat 11.7g
    • Monounsaturated Fat 9.5g
    • Polyunsaturated Fat 1.2g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 84mg
    • Sodium 871mg
    • Salt 2.18g
    • Calcium 2%
    • Iron 12%
    • Potassium 31%
    • Vitamin C 2%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in plakjes. Leg de kalfsschnitzels op een plank en sla ze met een deegroller of de platte kant van een groot mes iets platter.

  2. Bestrijk het vlees met de Bertolli pastasaus Cremosa en leg er een plakje rauwe ham op. Rol de schnitzels stevig op, zet ze vast met een cocktailprikker en wrijf ze in met zout en peper.

  3. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de rolletjes rondom in 6-8 minuten bruin. Bak de champignons 3 minuten mee.

  4. Schenk de droge witte wijn erbij en laat de rolletjes nog 5 minuten zachtjes sudderen.

 
         

Meer inspiratie