Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas

Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas

Een heerlijke macaroni met gehakt, champignons en oude kaas, met de pikante pastasaus van Bertolli.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g macaroni
  • 250 g champignons
  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 150 g rundergehakt
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Arrabbiata à 400 g
  • 25 g geraspte oude kaas
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 831
    • Eiwitten 35.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 91.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 83.2g
    • Sugar 13.1g
    • Fibre 8.1g
    • Fat 36.5g
    • Saturated Fat 10.8g
    • Unsaturated Fat 23.2g
    • Monounsaturated Fat 11.6g
    • Polyunsaturated Fat 1.5g
    • Trans Fat 0.5g
    • Cholesterol 51mg
    • Sodium 831mg
    • Salt 2.07g
    • Calcium 17%
    • Iron 17%
    • Potassium 27%
    • Vitamin C 18%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af, laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de champignons.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundergehakt in ca. 3 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met wat peper en zout.

  3. Meng de macaroni met de Bertolli pastasaus Arrabiatta en het gehaktmengsel en laat in ca. 3 min. warm worden. Verdeel over 2 borden. Bestrooi met de geraspte oude kaas.

 
         

Meer inspiratie