Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Deze Runderreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle hebben hun heerlijke smaak van de Bertolli Pesto Verde.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • 400 g tagliatelle
  • 1 rode paprika
  • 300 g magere runderlappen
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 6 el Bertolli Pesto Verde
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 676
    • Eiwitten 30.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 80.2g
    • Carbohydrate excl. fibre 76.2g
    • Sugar 6.6g
    • Fibre 4.0g
    • Fat 26.9g
    • Saturated Fat 5.7g
    • Unsaturated Fat 19.6g
    • Monounsaturated Fat 9.9g
    • Polyunsaturated Fat 1.1g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 45mg
    • Sodium 291mg
    • Salt 0.73g
    • Calcium 1%
    • Iron 9%
    • Potassium 13%
    • Vitamin C 72%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon. Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika in reepjes. Snijd de runderlappen in reepjes van ca. 2 cm. Kook de bloemkool in ca. 7 minuten in ruim kokend water met wat zout gaar en giet af. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af, laat goed uitlekken. Meng de biefreepjes met wat peper en zout.

  2. Verhit 2 eetlepels Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes in ca. 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes 3 minuten mee. Voeg de Bertolli Pesto Verde toe en verwarm 1 minuten op een matig vuur mee. Meng de warme bloemkoolroosjes met de rest van de Bertolli olijfolie en royaal versgemalen zwarte peper.

  3. Verdeel de warme tagliatelle over 4 warme borden, schep de biefreepjes ernaast en serveer de bloemkool erbij.

 
         

Meer inspiratie