Spaghetti met witvis, courgette en gele paprika

Spaghetti met witvis, courgette en gele paprika

Lekker spaghetti recept met in pikante tomatensaus gegaarde witvis. Met deze pastasaus van Bertolli kun je eindeloos variëren. Voeg eens wat extra garnalen toe of vervang de vis door stukjes kipfilet.

Voorbereidings tijd

10 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 pak spaghetti
  • 500 g witvis (bijvoorbeeld kabeljauw of tilapia)
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Arrabbiata à 400 g
  • 8 blaadjes basilicum
  • Serving Size 5

    Amount per serving

    • Energie 637
    • Eiwitten 36.4g
    • Carbohydrate incl. fibre 84.6g
    • Carbohydrate excl. fibre 77.2g
    • Sugar 12.4g
    • Fibre 7.3g
    • Fat 16.9g
    • Saturated Fat 3.0g
    • Unsaturated Fat 12.3g
    • Monounsaturated Fat 5.4g
    • Polyunsaturated Fat 2.9g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 60mg
    • Sodium 360mg
    • Salt 0.90g
    • Calcium 34%
    • Iron 47%
    • Potassium 27%
    • Vitamin C 114%
    • Vitamin A 2%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de witvis in stukken. Snijd de courgette in halve plakjes en de paprika in repen. Pel en snipper de rode ui.

  2. Verwarm de Bertolli olijfolie in een pan. Voeg de groenten toe en roerbak ze een paar minuten. Doe er vervolgens de Bertolli pastasaus Arrabbiata bij en schep alles goed om.

  3. Zet het vuur lager. Leg de stukken witvis in de saus en laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen. Schep als laatste de in reepjes gesneden basilicum er voorzichtig doorheen.

  4. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.

 
         

Meer inspiratie