Tomatensoep – ALLA ESTHERVANDEPAAL

Voorbereidingstijd

1 min

Kooktijd

30 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

6

Esther van @esthervandepaal op instagram heeft een heerlijk recept gemaakt met de Bertolli Sugo per Pasta Tradizionale en dat willen we graag met jullie delen!

Het is geïnspireerd door te koken uit je voorraadkastje waar onze tradizionale pastasaus heel goed voor is. Het is een heel snel en makkelijk recept wat je zo kan maken als je even geen tijd hebt.

Kijk voor het originele recept op @esthervandepaal

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Fruit in een grote pan de uien in olijfolie totdat ze transparant worden.
  2. Voeg de fles Bertolli Tradizionale pastasaus toe. Doe in de lege fles nog wat water, schud en doe dit ook in de pan.
  3. Breng aan de kook en voeg de laurier en tijm toe.
  4. Zet op laag vuur en laat de soep voor een half uurtje pruttelen.
  5. Voordat je het serveert, pureer je de soep in de pan en kan je wat zout en peper naar smaak toevoegen.

Optioneel: voeg de kookroom of mascarpone en verse basilicum of peterselie toe voordat je het op tafel zet.

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 fles Bertolli Sugo per Pasta Tradizionale
  • 1 grote ui
  • Grof gehakt
  • 3 tenen knoflook
  • Gepeld en geplet 3 laurierblaadjes (vers of gedroogd)
  • 1 eetlepel tijm (vers of gedroogd)
  • Bertolli olijfolie
  • zout & peper

Optioneel: Kookroom of mascarpone en verse basilicum of peterselie

Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegan, Vegetarische recepten