Tortellini met aubergines, basilicum en witvis

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

4

Heerlijk pasta gerecht met witvis. Deze tortellini met aubergines, basilicum en witte vis heeft een zachte smaak en is eenvoudig te bereiden.

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in blokjes en de visfilet in flinke stukken. Kook de tortellini ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de Bertolli pastasaus Siciliana in een pan en voeg de aubergineblokjes toe. Laat de saus zo 2 minuten zachtjes pruttelen en schep dan voorzichtig de stukken vis erdoor. Laat dit 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer zo min mogelijk, om de vis heel te houden.
  3. Hak ondertussen de basilicum fijn en meng dit door de saus, vlak voordat deze klaar is. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 450 g visfilets
  • 350 g vlees tortellini
  • 1 Bertolli Siciliana pastasaus in pot à 400 g
  • 2 takjes basilicum
Bekijk voedingswaarden
Energie492 kJ (118 kcal)
Eiwitten34,5 g
Koolhydraten48,4 g
Suiker9,5 g
Vezels5,3 g
Vet16,2 g
Verzadigd vet5,1 g
Zout0,84 g

Meer Vis recepten