Spaghetti met pesto rosso, garnalen en bieslook
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
2
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
- Pel ondertussen de ui en snijd hem in reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui 3 minuten op een matig vuur. Zet het vuur hoog, voeg de garnalen toe en bak ze ca. 3 minuten tot ze roze en gaar zijn. Zet het vuur laag en roer de Bertolli pesto rosso erdoor.
- Schep de spaghetti met doperwtjes door de garnalen. Knip de bieslook erboven in kleine stukjes fijn en meng ze met de spaghetti. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden.
Ingrediënten
- 200 g Bertolli Spaghetti pasta (halve zak)
- 5 el Bertolli Pesto Rosso
- 200 g diepvries doperwtjes
- 1 rode ui
- 2 el Bertolli olijfolie
- 200 g grote rauwe gepelde garnalen
- 1 klein bosje verse bieslook
Bekijk voedingswaarden
| Energie | 799 kJ (191 kcal) |
| Eiwitten | 35,2 g |
| Koolhydraten | 88,7 g |
| Suiker | 12,9 g |
| Vezels | 8,9 g |
| Vet | 30,7 g |
| Verzadigd vet | 5,0 g |
| Zout | 1,06 g |