Farfalle met salami en sperziebonen

Farfalle met salami en sperziebonen

Een heerlijk pasta recept voor farfalle met salami en sperziebonen. Bereid met de authentieke pasta farfalle van Bertolli.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g salami
  • 2 rode uien
  • 1 gele paprika
  • 350 g sperziebonen (panklaar)
  • 350 g farfalle
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 3 el Bertolli Pesto Rosso
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 686
    • Eiwitten 23.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 80.2g
    • Carbohydrate excl. fibre 73.2g
    • Sugar 5.7g
    • Fibre 6.9g
    • Fat 30.2g
    • Saturated Fat 9.0g
    • Unsaturated Fat 19.2g
    • Monounsaturated Fat 13.0g
    • Polyunsaturated Fat 2.7g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 35mg
    • Sodium 750mg
    • Salt 1.88g
    • Calcium 10%
    • Iron 15%
    • Potassium 19%
    • Vitamin C 100%
    • Vitamin A 1%

Bereidingswijze

  1. Snijd de salami in blokjes, de uien in dunne partjes, de paprika in repen en haal de sperziebonen af. Kook de pasta farfalle samen met de sperziebonen in een pan met ruim water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de blokjes salami al omscheppend knapperig bruin. Schep de salami op een bordje en bak in de achtergebleven margarine de partjes ui en de repen paprika op matig hoog vuur in 4-6 minuten mooi bruin en gaar.

  3. Giet de pasta en sperziebonen af. Schep de Bertolli pesto Rosso door de pasta met boontjes. Verdeel de pasta over vier diepe borden en schep de salami, ui en paprika erop.

 
         

Meer inspiratie