Fusilli Bolognese met gebakken champignons

Fusilli Bolognese met gebakken champignons

Deze Fusilli Bolognese met gebakken champignons en broccoliroosjes is een heerlijke maaltijd. De Bertolli Bolognese pastasaus vormt de stevige basis van dit gerecht.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 250 g champignons
  • 200 g broccoli
  • 300 g fusilli
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese à 460 g
  • Serving Size 3

    Amount per serving

    • Energie 581
    • Eiwitten 22.2g
    • Carbohydrate incl. fibre 94.0g
    • Carbohydrate excl. fibre 85.0g
    • Sugar 9.4g
    • Fibre 9.0g
    • Fat 14.1g
    • Saturated Fat 2.6g
    • Unsaturated Fat 10.6g
    • Monounsaturated Fat 6.9g
    • Polyunsaturated Fat 1.4g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 10mg
    • Sodium 871mg
    • Salt 2.18g
    • Calcium 6%
    • Iron 10%
    • Potassium 18%
    • Vitamin C 37%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en laat aan elk roosje een flink stuk van de stengel zitten. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de fusilli af.

  2. Kook ondertussen de broccoliroosjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaar. Giet ze af. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons in ca. 3 min. goudbruin. Bestrooi met wat peper en zout. Voeg de Bertolli pastasaus Bolognese en de fusilli toe en warm goed door.

  3. Verdeel de pasta over 3 warme borden en leg de broccoliroosjes ernaast.

 
         

Meer inspiratie