Fusilli tricolore met peultjes, gehakt en geschaafde kaas

Fusilli tricolore met peultjes, gehakt en geschaafde kaas

Fusilli tricolore met peultjes, gehakt en geschaafde kaas

Voorbereidings tijd

15 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 500 g tricolore fusilli pasta
  • 400 g geraspte wortelen
  • 1 rode paprika
  • 300 g peultjes
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 500 g rundergehakt
  • 1 fles Bertolli Pastasaus Tradizionale à 690 g
  • 50 g parmezaanse kaas
  • Serving Size 5

    Amount per serving

    • Energie 846
    • Eiwitten 39.8g
    • Carbohydrate incl. fibre 100.4g
    • Carbohydrate excl. fibre 91.8g
    • Sugar 18.5g
    • Fibre 8.6g
    • Fat 32.6g
    • Saturated Fat 10.8g
    • Unsaturated Fat 19.0g
    • Monounsaturated Fat 14.1g
    • Polyunsaturated Fat 1.9g
    • Trans Fat 0.6g
    • Cholesterol 61mg
    • Sodium 691mg
    • Salt 1.73g
    • Calcium 17%
    • Iron 22%
    • Potassium 27%
    • Vitamin C 99%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat uitlekken. Snijd de worteltjes ondertussen in dunne plakjes en kook deze de laatste 5 minuten met de pasta mee. Snijd de paprika in blokjes en haal de peultjes af.

  2. Verhit deolijfolie in een hapjespan en bak hierin het rundergehakt rul en bruin. Voeg de paprika toe en bak 2 minuten mee. Voeg de peultjes toe en bak ze 3 minuten al omscheppend mee. Schep de pastasaus erdoor, breng tegen de kook aan. Zet het vuur laag en schep de warme pasta met worteltjes erdoor. Verwarm 2 minuten. Schep de fusilli met peultjes en gehakt op 5 warme borden en strooi de kaas erover.

 
         

Meer inspiratie