Groene tagliatelle met gehakt, aubergine en paksoi in tomatensaus

Groene tagliatelle met gehakt, aubergine en paksoi in tomatensaus

Heerlijke groene tagliatelle met gehakt, aubergine en paksoi in tomatensaus maak je eenvoudig zelf met dit recept en Bertolli pastasaus Basilico. In minder dan een half uur tijd staat dit pastagerecht voor 4 personen al op tafel!

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 paksoi
  • 1 ui
  • 350 g tagliatelle verde
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 500 g rundergehakt
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 745
    • Eiwitten 37.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 85.7g
    • Carbohydrate excl. fibre 79.5g
    • Sugar 19.9g
    • Fibre 6.2g
    • Fat 30.0g
    • Saturated Fat 10.1g
    • Unsaturated Fat 16.9g
    • Monounsaturated Fat 14.3g
    • Polyunsaturated Fat 1.9g
    • Trans Fat 0.6g
    • Cholesterol 66mg
    • Sodium 583mg
    • Salt 1.46g
    • Calcium 5%
    • Iron 28%
    • Potassium 22%
    • Vitamin C 41%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in blokjes en bestrooi deze met een beetje zout. Snijd de paksoi in grove stukken. Pel en snipper de ui. Kook de tagliatelle verde volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

  2. Verwarm de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Roerbak vervolgens de paksoi en de aubergine een paar minuten mee.

  3. Schep de Bertolli pastasaus Basilico erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

 
         

Meer inspiratie