Losse lasagne met ham en mozzarella

Losse lasagne met ham en mozzarella

Deze losse lasagne met ham en mozzarella wordt gemaakt met lasagnebladen en de Bertolli Toscana Tradizionale pastasaus.

Kook tijd

45 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 600 g
  • 400 g fijngesneden roerbakgroenten
  • 8 plakjes ham
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 400 g lasagnebladen
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 796
    • Eiwitten 44.0g
    • Carbohydrate incl. fibre 96.8g
    • Carbohydrate excl. fibre 88.4g
    • Sugar 20.5g
    • Fibre 8.4g
    • Fat 24.9g
    • Saturated Fat 10.8g
    • Unsaturated Fat 10.4g
    • Monounsaturated Fat 7.8g
    • Polyunsaturated Fat 1.8g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 68mg
    • Sodium 1858mg
    • Salt 4.64g
    • Calcium 28%
    • Iron 11%
    • Potassium 21%
    • Vitamin C 4%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale met 1½ dl koud water en de (rauwe) roerbakgroenten. Snijd de ham in reepjes. Snijd de mozzarella in heel dunne halve plakjes.

  2. Vet een ovenschaal (ca. 2 ½ l inhoud) in met wat Bertolli olijfolie. Bedek de bodem met een dunne laag groente-pastasaus en bedek met een laagje lasagnebladen, wat hamreepjes en een paar plakjes mozzarella. Herhaal dit tot alles op is en eindig met mozzarella.

  3. Laat de ovenschotel in de hete oven in ca. 30 min. afgedekt gaar worden. Schep de laagjespasta aan tafel op de borden.

 
         

Meer inspiratie