Tagliatelle Truffels & Room met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Tagliatelle Truffels & Room met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Pasta koken. Asperges grillen.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 150 g tagliatelle
  • 250 g groene asperges
  • 200 g oesterzwammen
  • 1 ui
  • 4 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Tartufi e Panna à 260 gram
  • 50 g parmezaanse kaas
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 777
    • Eiwitten 25.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 77.7g
    • Carbohydrate excl. fibre 69.7g
    • Sugar 8.6g
    • Fibre 8.1g
    • Fat 42.7g
    • Saturated Fat 10.3g
    • Unsaturated Fat 30.2g
    • Monounsaturated Fat 21.6g
    • Polyunsaturated Fat 2.6g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 34mg
    • Sodium 777mg
    • Salt 1.94g
    • Calcium 29%
    • Iron 17%
    • Potassium 23%
    • Vitamin C 67%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijizingen op de verpakking. Verhit ondertussen een grillpan, snijd het onderste stugge stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Grill de asperges vervolgens ± 5 min. aan beide kanten, en houd deze apart.

  2. Scheur de oesterzwammen in grove repen en de ui in halve ringen. Verhit een koekenpan en bak de oesterzwammen in 2 el olijfolie samen met de ui goudbruin, zet het vuur laag en voeg de inhoud van de zak pastasaus Tartufi e Panna toe en verwarm deze kort. Halveer de asperges en schep ze door de saus.

  3. Verdeel de tagliatelle over 2 borden en verdeel de saus met de asperges, de ui en de oesterzwammen over de pasta.

  4. Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer de tagliatelle Truffels & Room met groene asperges en oesterzwammen direct.

 
         

Meer inspiratie