Tortellini met aubergines, basilicum en witte vis

Tortellini met aubergines, basilicum en witte vis

Heerlijk pasta gerecht met witvis. Deze tortellini met aubergines, basilicum en witte vis heeft een zachte smaak en is eenvoudig te bereiden.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 450 g visfilets
  • 350 g vlees tortellini
  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • 2 takjes basilicum
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 492
    • Eiwitten 34.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 53.7g
    • Carbohydrate excl. fibre 48.4g
    • Sugar 9.5g
    • Fibre 5.3g
    • Fat 16.2g
    • Saturated Fat 5.1g
    • Unsaturated Fat 9.5g
    • Monounsaturated Fat 2.9g
    • Polyunsaturated Fat 1.2g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 116mg
    • Sodium 836mg
    • Salt 2.09g
    • Calcium 17%
    • Iron 23%
    • Potassium 23%
    • Vitamin C 19%
    • Vitamin A 3%

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in blokjes en de visfilet in flinke stukken. Kook de tortellini ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm de Bertolli pastasaus Siciliana in een pan en voeg de aubergineblokjes toe. Laat de saus zo 2 minuten zachtjes pruttelen en schep dan voorzichtig de stukken vis erdoor. Laat dit 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer zo min mogelijk, om de vis heel te houden.

  3. Hak ondertussen de basilicum fijn en meng dit door de saus, vlak voordat deze klaar is. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

 
         

Meer inspiratie